להרגיש כמו מסעדן: איך מגישים על בוצ'ר?

שלמה מימון

שלמה מימון

אמן בעץ

סבתא שלנו תמיד הייתה אומרת שהעיניים אוכלות. כשהאוכל מוגש יפה זה מעורר חשק ותיאבון לאכול, ומתוך כך גם האוכל נהיה טעים יותר.
הבוצ'רים שלנו עשויים מעץ מלא, אשר עבר שיוף וליטוש איכותי ברמת גימור גבוהה.
הבוצ'רים שלנו נמשחים בשמן טאנג מעורב בשמן הדרים לאחר הייצור, וכך נמנע מבקטריות להתפתח עליהם, השמן מאושר על ידי ארגון הבריאות העולמי והוא אינו רעיל או מזיק לאוכל.

 

 

 

אופן הגשה מומלץ

כדי לעורר תיאבון אצל האורחים שהזמנו, אנו נניח את הבשר על הבוצ'ר, אם זהו נתח אחד אפשר יהיה לחתוך על הבוצ'ר ולאחר מכן לסדר את פרוסות הבשר קצת באלכסון כך גם החלק הפנימי של הבשר האיכותי שקינתם נחשף. בבוצ'רים שלנו יש מקום ייחודי לשים מלח גס ופלפל שחור גרוס, כך כל אחד שרוצה לחדד את הטעמים של הבשר יוכל לבזוק מעט ולהרגיש בכל החיך את הטעם הייחודי של הבשר.

בהגשה על בוצ'ר ממולץ לסדר מעט ירקות חיים או צלויים מסביב לבשר, בכדי לתת צבע למנה. אנו ממליצים על עגבניות שרי שלמות, בצל על האש וענפי רוזמרין או טימין, אשר משדרגים את המנה, ונותנים לה טוויסט בטעם ובמראה.